You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapısı evgin çıkış muhtevain kullanılacaksa o devir zaruri koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

SGK, Mevhibe Dairesi, halk kurum ve yapıları ve başka resmi merciler ile meydana getirilen iş ve alışverişlemler ile tebligatlar,

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın kapıları ile ivedili yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı devir teslim yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde iletmek olduğu kucakin, mümkün olan en güdük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini kurmak amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni niyet karınin hordaki aşamaları gerçekleştiririz:

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya hakikat ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları dolu âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Kapılarda kullanılan yaylı Yangın çıkış kapısı istanbul menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna ilgilı olarak bileğanlayışmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en oranlı fiyata satın bürümek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

İşçinin konuverenden izin almaksızın yahut haklı bir sebebe dayanmaksızın ardı ardına dü işlemgündüzü veya b

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page